Habitatul tipărit 3D pentru viitorele exepditii pe Marte

0
24

Habitatul tipărit 3D, al studioului de arhitectura Hassell, pentru viitorele exepditii pe Marte este super futuristic! Arhitectii au imaginat roboți care lucrează singuri pentru a construi acest habitat uman, absolut uimitor. Această nouă tehnică de construcție a spațiului va schimba jocul pentru proiectarea și construirea de structuri în spațiu.

 

Designul HASSELL pentru un habitat de pe Marte a ajuns în finalul 10 al Provocării Secolului de imprimare 3D a agentiei NASA. Această competiție NASA a căutat perspective din afara industriei aerospațiale tradiționale, pentru a explora modul în care un habitat uman ar putea fi proiectat și livrat pe Marte folosind tehnologii autonome de imprimare 3D.

HASSELL a colaborat cu Eckersley O’Callaghan pentru a proiecta carcasa externă care ar putea fi construită în întregime de roboți autonomi folosind regolitul natural al lui Marte.


 

The Hassell Studio’s 3D Printed Habitat for Mars is totally out of this world! They’re using robots that work on their own to build it, which is super amazing. This new space construction technique is going to change the game for designing and building structures in space.

 


Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns