AcasăFilmeBlade Runner revine la prima dragoste cinematografică: Ridley Scott

Blade Runner revine la prima dragoste cinematografică: Ridley Scott

-

celebrul regizor Ridley Scott, cel care a întunecat pentru totdeauna cinematografia SF cu filme ca Alien (primul, din 1979, și sequelurile începând cu Prometheus), Blade Runner (primul, din 1982) sau Marțianul, a „scăpat” faptul că lucrează nu la unul, ci la două (!) seriale live-action (cu actori) din „portofoliul” său: un serial Alien și un serial Blade Runner.

Ambele cu serii inițiale de câte 10 episoade, fiecare de câte o oră.

La Blade Runner a precizat că deja e scris scenariul episodului pilot – deși nu e clar dacă evenimentele se desfășoară după continuarea Blade Runner 2049 a lui Denis Villeneuve sau cândva între cele din primul film și acesta. Adică simultan (poate) cu serialul de animație Blade Runner: Black Lotus lansat luna aceasta pe Adult Swim. Serialul japonez (mai multe vă spuneam aici) este clar plasat între filmul original din 1982 al lui Ridley Scott și continuarea din 2017 a lui Villeneuve.

mai mult la  /bloguldesefe.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

„Amurgul elkilor ” , Rodica Bretin, editura Creator 2021

0
parut recent la Editura Creator, volumul de povestiri Amurgul elkilor al Rodicai Bretin este o uluitoare tapiserie de cuvinte tesuta din intamplari si personaje...