Ce tehnologii „atacă” digital bankingul în 2024?

0
136

Dar ce ne mai rezervă viitorul? Ce va fi la anul? Ca să aflăm răspunsurile la aceste întrebări, colegii de la Future Banking organizează Future Banking Summit, în 18 octombrie, la Brașov, și au discutat cu trei specialiști despre tehnologiile de anul viitor din digital banking.

Descoperă mai multe chiar pe futurebanking.ro.

Kostas Fiakas este Chief Strategy Officer la Inform Lykos, companie care se ocupă cu transformarea digitală.

Kostas are un background solid, de 20 de ani de experiență în domeniul tehnologiei.

Inform Lykos lucrează cu majoritatea băncilor din top 10 la nivel local, spunea Fiakas într-o ediție anterioară a Future Banking Summit. Ei menționau atunci că pandemia a accelerat proiectele ce aveau de a face cu transformarea digitală a modului în care băncile operează documentele, punând accent și pe automatizarea proceselor interne.

Augustin Jianu este Product Owner la certME, fiind un antreprenor cu multă experiență în domeniul dezvoltării de software, al securității cibernetice și al elaborării de politici. Este și expert certificat în securitate cibernetică și a ocupat funcția de director general al CERT-RO între 2014 și 2016. A făcut parte și din consiliul de administrație al ENISA (Agenția Uniunii Europene pentru Securitatea Rețelelor și a Informațiilor). Nu e străin nici de administrația publică, pentru că a fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul României.

mai mult la

https://start-up.ro/ce-tehnologii-ataca-digital-bankingul-in-2024/

 

Lasă un răspuns