Luni, 31 iulie, ziua energiei verzi la Atlantykron

0
291

Luni, 31 iulie, ora 11:00, participantii Academiei vor avea ocazia să participe la o conferință specială susținută de Cătălina Pop, Director de Dezvoltare al firmei Carpat Energy, și Iuliean Horneț, unul dintre cei mai mari inventatori români în viață.

Cătălina Pop va împărtăși perspectivele sale despre societatea viitorului, care va fi alimentată cu energie solară. Vom descoperi cum tehnologiile solare devin tot mai accesibile și cum putem valorifica energia pură a Soarelui în criza mondială a resurselor naturale.

Uniunea Europeană și-a asumat obiective ambițioase în combaterea schimbărilor climatice, urmărind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și promovarea energiei regenerabile. Vom explora importanța energiei regenerabile în strategia UE și contribuția României în acest sens.

Iuliean Horneț, prin experiența sa în cercetare și invenții în domeniul instalațiilor termice, ne va dezvălui perspectivele sale asupra independenței energetice a României și potențialul folosirii resurselor locale pentru producerea de energie ecologică.

 

Vino și descoperă mai multe despre aceste subiecte fascinante! 🌿✨

📅 Luni, 31 iulie
⏰ Ora 11:00
📍 Locație: Amfiteatrul Atlantykron
Nu rata șansa de a fi parte din discuții inspiraționale și de a afla soluții inovatoare pentru viitorul nostru energetic! 💚🔋
#ZiuaEnergieiVerzi #ConferințăCătălinaPop #ConferințăIulieanHorneț #EnergieRegenerabilă #InovațieEnergetică”

Atlantykron

Lasă un răspuns