mapamond ⓜ media | Situri SF
AcasăMarcel Gherman : Ședința următoare a Cenaclului de scriere creativă Fantastic Club...

Marcel Gherman : Ședința următoare a Cenaclului de scriere creativă Fantastic Club va avea ca temă scenaristica de film

-

Marcel Gherman
Marcel Gherman

Vom analiza un exemplu concret, un fragment din scenariul filmului Star Trek Generations. Vom afla despre diferența dintre un text literar și un text dramatic, despre noțiunea de acțiune dramatică. De asemenea, tinerii participanți vor vedea cum arată o piesă de teatru, oferind ca exemplu scena de introducere din piesa shakespeariană Hamlet.

Cenaclul Fantastic Club se desfășoară în fiecare zi de miercuri, începând de la ora 16.00, la Biblioteca Municipală Ovidius din Chișinău, deopotrivă cu prezență fizică și în format online, prin aplicația Google Meet. Persoanele care ar dori să asiste la ședințele Cenaclului Fantastic Club prin conexiune online pot să mă contacteze prin mesaj privat pe Facebnook și le voi oferi linkul de conectare Google Meet. Vă rugăm să răspândiți mai departe informația despre Cenaclul Fantastic Club. Imaginea de mai jos este o ilustrație la povestirea mea O nouă alianță, realizată de Cristina Covrig.

Marcel Gherman


Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -mapamond ⓜ media | Situri SF

Must Read

„467 SVFA”  Istoria nașterii unei reviste SF în aprilie 1990. Povestită...

0
Dodo Niţă M-am născut printre cărţi. Mama mea era o pasionată cititoare şi mi-a transmis şi mie această pasiune, laolaltă cu vreo 3-400 de cărţi....

Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura