Cei mai buni manageri din România sunt premiați la Gala Capital Excelența în Management, ediția 2023

0
337

Cei mai buni manageri din România sunt premiați la Gala Capital Excelența în Management, ediția 2023 Managerii de succes ai României sunt premiați în cadrul Galei Capital Excelența în Management, din 26 aprilie 2023, începând cu ora 19.30, la Phoenicia Grand Hotel și difuzată live pe pagina de facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania.

Managerii premiați în cadrul galei, au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

Capital Top 100 Manageri, ediția 2023 este lansat în cadrul evenimentului și este structurat pe 10 categorii: CEO, CFO, Director de Dezvoltare, Marketing și Vânzări, HR, CSR, Agenții de Publicitate, Administratori Publici, Educație și Cercetare, Cultură. Gala Capital Excelența în Management este realizată cu sprijinul partenerilor: Philip Morris România, Catena, Cargo, Romgaz, Reciclad’OR, Alexandrion, Galeria Romană și Rewire Interior Design.

 

 


Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns