Astăzi vine de la tipografie un volum de povestiri SF menit să ne pună serios pe gânduri: ”Apocalipsa după Darwin”, al scriitorului George Lazar – o incursiune tulburător de frumoasă în viitorul rasei umane!
Comandă-l și tu, de aici, la preț special de lansare:
Temerea majoră a omenirii este extincţia rasei, în integralitatea ei. Iar în ultimele decenii, ideea pieirii acesteia din cauza roboţilor, care vor ajunge să preia supremaţia, a căpătat o amploare din ce în ce mai mare, tot mai mulţi scriitori văzând ca posibilă o astfel de ipoteză.
Unul dintre aceștia este George Lazăr, care, în nuvela ce dă titlul acestei excelente culegeri de povestiri, ne încântă cu o perspectivă a apocalipsei la care nimeni nu s-a mai gândit până acum! Da, este adevărat, roboţii, cu inteligenţa lor artificială mult superioară omului, vor ajunge să pună stăpânire pe lume, dar dacă vor face acest lucru dintr-un motiv cât se poate de… uman? Dacă apocalipsa roboţilor are la bază, de fapt, ideea evoluţionistă a lui Darwin?… Dacă extincția rasei umane nu este altceva decât… – vă lăsăm să descoperiți, cu uimire și încântare, răspunsul la aceste întrebări, în cartea ”Apocalipsa după Darwin”!
Conține povestirile:
Apocalipsa după Darwin
Camionagiul
Arca lui Noe
Cheia de boltă
Întoarcerea zăpezilor
Masă critică
Culesul recoltei
Paznicul stelelor
Cronogeneză
Switch
Comandă și tu cartea, de aici, la preț special de lansare:

Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns