Constantin Pavel : PRECOMANDĂ CEL MAI NOU ROMAN SCRIS DE VOICU BUGARIU!

0
287

🌀 Într-o lume aflată într-o perpetuă schimbare, în al treilea deceniu al secolului nostru, povestea din „Profetul Naiv” se desfășoară cu mister și profunzime. Naratorul, un autor român de literatură SF, este martorul unui eveniment cu totul extraordinar – un contact insolit cu o entitate nonumană. Această întâlnire cu o ființă aparent imposibil de înțeles îi deschide poarta spre o lume necunoscută, în care percepția realității se transformă în ceva complet nou și neașteptat.

🌀 Pe măsură ce povestea avansează, autorul își împărtășește confesiunile sale esențiale, adânc ancorate în genul său literar preferat – science-fiction-ul. El reflectează asupra condiției umane în contextul contemporan, examinând îndeaproape situația geopolitică a lumii și, în special, a țării sale. Aceste dezbateri sunt prezentate cu măiestrie, oferind cititorului o privire asupra lumii complexe și pline de contradicții în care trăim.

🌀 Clarviziunea dobândită de narator, deși discutabilă, îi deschide ochii către realități ascunse și posibilități neexplorate. Într-o manieră originală și captivantă, Voicu Bugariu explorează teme de importanță crucială pentru umanitate – întrebări filosofice despre sensul vieții, evoluția societății și viitorul de neînțeles acum.

🌀 Prin intermediul povestirii cadru, cu o narațiune preponderent eseistică, ușor de citit, cititorul este invitat să călătorească alături de autor prin labirintul ideilor și al experiențelor sale de o viață. „Profetul Naiv” reușește să dovedească într-un mod convingător că literaturii SF îi sunt accesibile nu numai aventurile palpitante, ci și discuțiile înalte asupra condiției umane. Această operă literară inovatoare își provoacă cititorii să-și lărgească perspectivele și să reflecteze asupra lumii dincolo de aparențe, să exploreze în profunzime realitatea și să răspundă cu curaj la marile întrebări ce definesc existența noastră. În această călătorie intelectuală captivantă, „Profetul Naiv” se dezvăluie ca o carte ce va rămâne în sufletul fiecărui cititor pentru totdeauna.

Voicu BugariuVoicu Bugariu

Romane SF :
🛸 Sfera (1973, ediția a doua, 2013). În microromanul Sfera eroul cărții, scriitorul D. este absorbit de contemplarea sferei ficțiunii, imaginată de autor ca un sol al unui univers paralel. Finalul lucrării conține o addenda cu jurnalul postum al scriitorului D. scris sub dictarea sferei – referință la legile biblice dictate lui Moise de către Dumnezeu.
🛸 Visul lui Stephen King (2002)
🛸 Curtezana onestă și astrologul (2011, ediția a doua, 2014)
🛸Jocul zeilor (2017)

Romane și nuvele SF (sub pseudonimul Roberto R. Grant)

🛸 Zeul apatiei (1998)
🛸 Animalul de beton (1999)
🛸 Generatorul de realitate (1998) (în CPSF 552-553 și 554-555)

Precomandă volumul acum: pavcon.ro

Constantin Pavel


Descoperă mai multe la Cosmonova ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns